... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Pujada a la Morella... feta !

Avui 15 persones hem fet la pujada a la Morella, hem gaudit de noves incorporacions: tres persones de Vilanova i dues de Castelldefels que ja havien participat en altres ocasions. Ha sigut una caminada dura, amb pluja, vent, boira, fred i calor… de tot!, però una vegada més ens ho hem passar molt i molt bé!

dimarts, 26 d’octubre del 2010

Diumenge 31/10/2010 Caminada: Pujada a la Morella (595 m)

Caminada fins el Puig de la Morella (595 m): Diumenge 31/10/2010

Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels:
8:15 del matí. (final en aquest mateix indret)
(tingueu present que es canviarà la hora la nit de dissabte a diumenge. La hora a la que quedem és la oficial del diumenge, desprès del canvi).
(Per els que vinguin de la zona del castell o Vistalegre, podem quedar a les escales del inici del camí del can Ganxo entre 8.20 i 8.25)

Recorregut - Distància: 16.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 730 m.

Des de l’Ajuntament pujarem a la morella per can Ganxo, turó del fatjó, etc.. Pararem una estoneta a la morella per gaudir de la vista i menjar una mica, desprès anirem en direcció de les agulles per baixar per un caminet que ens portarà a la pista dels penitents, gossera, can ganxo i ajuntament.
Atenció: Continuem amb caminades de un nivell i duresa alta, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada (i baixada) a la morella requereix un mínim de preparació i forma en caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.

A més del fred que pugui fer, aquesta ruta recomana pantaló llarg ja que hi ha un bon tros de recorregut amb matolls que esgarrapen les cames.
Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.
El pronòstic del temps no es gaire bo, tampoc és clar que vagi a ploure, per lo tant si no diluvia...sortirem !!!..ja tenim experiència de pujar pel camí de la Morella plovent, els qui van venir al cavall Bernat ho recordaran.

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Caminada Internacional de Barcelona .. feta !

Dades d’avui:
Temps total: 7:26 (6:26 moviment / 1:00 parats)
Distància: 31.12 Km
Alçada acumulada: 625 m. (descens acumulat: 888 m.)
Velocitat mitjana: 4.1 Km/h

A poc més i la caminada em costa el divorci, el sector femení ha posat preu al meu cap,.... però he de dir que han aguantat de meravella !. Fer aquesta caminada amb una mitjana de 4.1 Km/h mereix un elogi molt gran sobretot a tots i TOTES que la feien per primera vegada.... gràcies !! gràcies per arribar tan íntegres fins al final. Avui ha sigut una prova de foc per al grup que s’ha superat amb nota. Dels assistents havia gent que fa proves més dures, però també havien novells que ho han fet molt i molt bé. enhorabona!

(la foto és a la arribada!... ningú plorava!)
(la setmana que ve no hi ha sortida per part nostre,...no ... no és per les conseqüències d’avui, és per tenim altres coses que fer)

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Diumenge 17/10/2010 Caminada Internacional de Barcelona

El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre es fa la caminada internacional de Barcelona, ambdós dies es convoquen tres tipus de recorregut, de 10, 20 i 30 km. Trobareu tota la informació a:
(nosaltres participarem, a títol individual, a la caminada de 30 Km del diumenge 17)
Recordeu que qui vulgui participar s’ha d’inscriure abans i en el cas de la caminada de 30 Km del 17, també s’ha de pagar el autocar.
(diumenge 24/10/10 no convocarem cap sortida)

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Sitges - Castelldefels ... feta !

Ni les fortes tempestes d’aquesta nit, ni la temerària hora de sortida ha arrugat als 9 participants d’aquest llarga i pessadeta marxa d’avui, tots hem patit i aguantat calor, fred, pluja, calor de nou ....i ha sigut dura perquè hem fet un bon ritme (el tema es que jo tenia por de que es refredés el meu dinar) que tothom ha seguit, mantingut i superat (a vegades) amb una integritat admirable.

Ha sigut una bona preparació per els que participaran a la “Caminada Internacional”

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Diumenge 10/10/2010 Caminada de Sitges a Castelldefels (per la Trinitat)

Caminada de Sitges a Castelldefels (per la Trinitat)
Diumenge 10/10/2010
Sortida: Estació de tren de SITGES: 7:25 del matí.
(des de la porta cantó muntanya – avinguda de les flors)

- Nosaltres anirem amb el tren que surt de Castelldefels a les 7.07 del matí (arribada a Sitges 7.20), per lo tant qui vulgui venir amb nosaltres, ens trobarem directament a l’andana (abans de les 7.07).
- Qui vingui de Barcelona ha d’agafar el tren que surt de Sants a les 6.45 (i de Gavà a les 7.03)
- Aquest tren para al Garraf a les 7.14, per lo tant, si algú vol anar amb cotxe fins aquest poble pot agafar aquest tren i a la tornada podrà recuperar el seu cotxe fent només 16 Km en lloc del recorregut sencer.
- Aquesta caminada no és circular, però al arribar a Castelldefels es pot agafar el tren de tornada fins a Sitges o Barcelona.

Recorregut: Distancia: 25.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 650 mts.


Podeu fer recorreguts més curts ja que:
- Al Port Ginesta podeu agafar el BUS, fareu: 19.25Km (pujada: 650 mts.)
- Al Garraf podeu agafar el tren, fareu: 16 Km (pujada: 550 mts.)

Sitges: GR5 per desviar-nos cap a la ermita de la Trinitat (curta parada), baixarem a Vallcarca per tornar a pujar (GR92) fins can Lluçà (curta parada), baixarem al poble del Garraf (1ª possibilitat de deixar-ho: 16 Km). Marxarem per un corriol paral·lel a la carretera fins el port Ginesta (2ª possibilitat de deixar-ho: 19.25 Km), desprès, passeig marítim fins a la avinguda de la pineda i Castelldefels poble (estació).

Atenció: Anem pujant el nivell i augmentant la duresa, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Aquesta caminada es llarga i amb bastant desnivell per lo que requereix un mínim de preparació i forma en caminades de muntanya, tot i això, teniu dues possibilitats de fer dos recorreguts més curts. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat (llegiu la pàgina "normes-recomanacions").

Degut a la duració d’aquesta caminada es demana que qui vingui sigui capaç de dur un ritme continuat. No podem anar parant perquè els que fem el recorregut sencer arribaríem molt tard. Les dues aturades que farem per menjar seran molt breus.

El pronòstic del temps és insegur diu pluges per dissabte, però no tanta probabilitat per diumenge. La sortida es manté mentre no plogui molt, en tot cas estigueu atents al blog per si decidíssim suspendre-la.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

diumenge, 3 d’octubre del 2010

Pujada a les agulles... feta !

Avui hem, fet la caminada tal i com estava prevista, hem sigut 10 persones que hem gaudit d’una bona estona caminant per la muntanya....hem patit la humitat del dia, la boira al cim, el sol i la calor, però tothom s’ho ha passat molt bé.

La setmana propera Sitges – Castelldefels.