... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 16 de desembre del 2012

Caminada Castelldefels – Gavà – platja – Llacuna del rei Joan II – Castelldefels.... feta !

Avui 20 persones hem fet la caminada des de Castelldefels a Castelldefels per Gavà i la platja. Ha sigut la darrera caminada d’aquest any i el temps ens ha regalat un dia esplèndid, un sol d’estiu, una temperatura idònia... un dia relaxat, molt relaxat !!!, tot i això, hem fet el recorregut programat dins del horari previst que ens ha permès fer la cerveseta prèvia al dinar de fi de temporada. Més que dir que ha sigut una caminada circular, avui hauria de dir que ha sigut una caminada rodona !!

Si no es trenca res, tornarem a convocar caminades durant el 2013, la primera el diumenge 13/01/2013... mentre tant us desitgem unes bones festes... si la fi del mon no és el 21 de desembre !

dilluns, 10 de desembre del 2012

Diumenge 16/12/2012 Caminada Castelldefels - Gavà – platja – Castelldefels

Caminada Castelldefels - Gavà – platja – Castelldefels

Diumenge 16/12/2012: Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut - Distància: 15.30 Km
Desnivell acumulat de pujada: 86m.

Sortirem des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels, castell, canyars, sentiu (per corriols), entrarem a Gavà pel parc del mil·leni per anar a buscar la avinguda Bertran i Güell, llarg passeig que ens durà fins la platja. Anirem pel passeig marítim fins a al plaça de les palmeres per tornar pel canal olímpic, llacuna de l’Olla del rei Joan II i Castelldefels de nou.


Atenció: Aquesta és una caminada bastant assequible no per la distància, sino pel poc desnivell, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

Aquesta és la darrera caminada d’aquest any 2012. Tornarem a caminar el 13/01/2013. Estigueu atens al blog

diumenge, 9 de desembre del 2012

Caminada Castelldefels - puig del Cérvol – Barona – Palmeres – Castelldefels... feta !

Avui 27 persones hem fet la caminada des de Castelldefels - puig del Cérvol – Barona – Palmeres - Castelldefels. Ha estat una caminada relaxada, plàcida, amb un sol radiant i una temperatura plàcida. hem tingut una caminada força distreta, amigable i distesa. Diumenge vinent tancarem l’any amb una caminada encara més suau... però de 15 quilòmetres ! 

dilluns, 3 de desembre del 2012

Diumenge 09/12/2012 Caminada Castelldefels - puig del Cérvol – Barona – Palmeres - Castelldefels

Caminada Castelldefels - puig del Cérvol – Barona – Palmeres - Castelldefels

Diumenge 09/12/2012: Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut - Distància: 14.0 Km
Desnivell acumulat de pujada: 430 m.

Des de l’Ajuntament pujarem pel turó del fatjó, fins al proper pla del Cérvol per baixar en direcció Bellamar, torre Barona i platja (esmorzar), anirem pel passeig marítim fins a al plaça de les palmeres per tornar pel canal olímpic, llacuna de l’Olla del rei Joan II i Castelldefels de nou.


Atenció: Caminada de dificultat mitja, sobretot per les pujades del turó d’en fatjó i cérvol, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

diumenge, 2 de desembre del 2012

Caminada popular de Mura... feta !!

Avui al voltant de 50 persones dels habituals caminants hem fet la caminada popular de Mura (Un tomb per les baumes obrades). Hem passat fred, molt fred... estava tot gebrat !!!, però, una vegada més, hem gaudit d’un fantàstic dia en un particular paisatge i paratge!!. Hem gaudit d’una gent excel·lent, tant per els que hem anat com pels integrants de la organització… molt agradables,... molt amables. Repetirem! Mura ens té encantats i cada any ens fa anar a la seva cita del darrer diumenge de novembre, encara que sigui el primer diumenge de desembre!