... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimarts, 2 de desembre del 2014

Diumenge 30/11/2014: Una excursionista mor ofegada a prop de Sadernes.

Al municipi de Montagut i Oix (Sadernes / Sant Aniol), un grup de 4 excursionistes estaven fent senderisme per aquesta zona, quan sembla que per causes accidentals, una de les noies va caure a la riera, que en aquell moment, ja anava molt crescuda per la pluja intensa de les darreres hores.
Pel que sembla, els sendersites varen intentar salvar la riera per un gual formigonat que la travessa, a la pista de la Muntada,  amb el suport d'algunes roques que fan una mena de passera, però la noia va relliscar i va caure a la riera. El seu company de caminada, va intentar ajudar-la, però també va caure a la riera, sent arrossegats durant uns centenars de metres, fins que el noi va poder ensortir-se agafant-se a unes branques, i retornar al punt on havia deixat a les seves filles. De seguida va donar la veu d'alerta al 112, que va activar el servei de rescat, amb la mobilització d'un helicòpter de la Unitat de Mitjans Aeris, al costat d’efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) - subaquàtics i de muntanya -, del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) i del Grup Caní de Recerca (GCR) dels Bombers de la Generalitat, recolzats amb efectius dels Mossos d’Esquadra.

Malauradament l’endemà, un cop represa la recerca, un helicòpter va localitzar el cos de la noia, a la riera de Sadernes, a prop del pont d'en Valentí, a primera hora del matí.


Adjuntem els enllaços de les notícies publicades a Diari de Girona i El Punt Avui, a les seves edicions de 01/12/2014 Article detallat de El Punt Avui, a l'edició del 02/12/2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada