... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 23 d’abril del 2018

Diumenge 29/04/2018, Caminada CERN: Begues – Solius – Plana Novella – Sitges.


Caminada CERN: Begues – Solius – Plana Novella – Sitges.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 29/04/2018
i en el missatge feu constar:
caminada Solius del 29/04/2018 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 27/04/2018, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 29/04/2018
Sortida de la plaça de l’Església de Begues – parada bus 902
HORA: 8:10 – 8:15 del matí aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902)
Caminada NO circular.(inici a Begues – final a Sitges)
Distància: 23.0 Km
Desnivell acumulat +: +450 m. (+ 840 negatiu = 1.290 total )
Alçada màx.: 570 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de muntanya.
Grau de dificultat: mitjà - alt (compte! si fa calor: alt). Tingueu present que és una caminada llarga i ja sabeu que l’objectiu és estar de tornada al migdia, per tant el ritme que s’haurà de dur haurà de ser alt.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. En aquesta ocasió tenim més desnivell negatiu que positiu, és a dir més baixades que pujades, compte amb els genolls que els tingueu reforçats. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: A Begues anirem amb l’autobús 902. L’agafarem a la parada que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 del matí.
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:32 (arriba a Gavà a les 7:35) (els que venen des de BCN hi ha un tren: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 )

Des de a prop  de l’estació de Gavà agafarem (a les 7:45) l’autobús 902 per anar fins a Begues Centre, des de on començarem la ruta caminant. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’autobús de Gavà, si arribeu tard, el proper (els diumenges) surt al cap de 3/4 d’hora !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Tornada des de Sitges amb tren fins a Castelldefels o al punt de sortida vostre.

Descripció: Des de Begues anirem direcció al Pla de la Bassa de la Llacuna, Puig Solius, Can Jacques i Plana Novella (esmorzar). Seguirem, passant per Jafre, per pistes fins a Sitges a on agafarem el tren de tornada.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: març/2018).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada