... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dissabte, 8 d’abril del 2017

Caminada CERN/GEP guiada pel Garraf: Pla de Querol – La Morella – Pla de Querol... feta!

Avui hem fet un intercanvi entre centres excursionistes de pobles propers. Avui ens ha visitat el GEP de El Papiol per a que els hi ensenyéssim el Garraf. Hem fet una curta caminada en distància, però complerta en coneixements i explicacions.

Han vingut 27 caminants de El Papiol entre els que ha vingut també el seu batlle actual, Joan Borràs (ens ha insistit que ha vingut com a caminant, no com Alcalde. Ambdues situacions són igual d’agradables per a nosaltres), com també el president del GEP, Joan Manuel Sánchez, i l’organitzador del esdeveniment a El Papiol, Joan Bonastre. Pel nostre cantó hem estat Mª del Mar i jo que hem actuat com a amfitrions i cicerones, hem dissenyat i documentat la ruta més adient per conèixer aquest massís de manera fàcil i intensa al mateix temps.

Ens agraden aquets intercanvis, ens agrada ensenyar El Garraf a tothom que el vulgui conèixer, perquè és una muntanya propera a nosaltres, plena de curiositats i singularitats que la fan molt especial.

Una gran experiència que ja vam oferir i fer a altres centres i que continuem oferint a qui vulgui venir a passar un matí de dissabte amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada