... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

Fauna

La fauna del nostre entorn.

En aquesta pàgina hem fet un recull de fotos de la fauna més propera. Quasi totes les instantànies estan fetes per en Jesús Vílchez en les diferents observacions que, durant molts anys, ha fet en les seves sortides en solitari  o durant les caminades en grup. Les fotos estan fetes en el nostre entorn: massís del Garraf, llacuna del rei Joan II (Castelldefels) i en les llacunes del delta del Llobregat: Prat (Remolar) - Viladecans. En Jesús també ha fet la identificació de les aus i animals fotografiats, moltes gràcies Jesús per tota la feina feta i el suport donat. El mèrit és molt gran perquè el recull és molt extens, potser falta algun individu, però la gràcia està en que les fotos les ha fet un conegut, aficionat a la fotografia i la natura. Tot i això, si trobéssiu alguna errada en la identificació, si us plau, ens ho feu saber, gràcies.

Esperem que us agradin ! 

1.1.- fotos del ocells del nostre entorn clickeu aquí

               1.2.- ocells del nostre entorn, fotos curioses de moments singulars: clickeu aquí2.1.- fotos de rapinyaires clickeu aquí
           
                 2.2.- fotos curioses de moments singulars: clickeu aquí3.1.- fotos identificades d’aus de llacuna  clickeu aquí

                3.2.- fotos d’aus de llacuna / curiositats i espectacle  clickeu aquí4.1.- fotos de la fauna diversa clickeu aquí
             
                4.2.- fotos de la fauna diversa / curiositats i espectacle  clickeu aquí


Quan un camina pel seu entorn, un dia i una altre....es desperta la curiositat de conèixer allò que es veu, allò que es trepitja, la seva història, els seus colors, la seva vida, és per això que us hem fet aquest recull, modesta recopilació acumulada de les nostres excursions.
El Parc del Garraf : https://parcs.diba.cat/es/web/garraf
té un recull molt interessant: 
També el centre mediambiental de cal Ganxo té uns tríptics a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada