... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimarts, 16 de novembre del 2010

Diumenge 21/11/2010 Caminada: Pujada a Campgràs – baixada per port Ginesta


Caminada Pujada a Campgràs – baixada per port Ginesta
Diumenge 21/11/2010
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret) (Per els que vinguin de la zona del castell o Vistalegre, podem quedar a les escales del inici del camí del can Ganxo entre 8.05 i 8.10)
Recorregut - Distància: 19.80 Km
Desnivell acumulat de pujada: 725 m.
Des de l’Ajuntament pujarem a Campgràs per can Ganxo, turó del fatjó, camí de la Morella, etc.. Pararem una estoneta al pla d’en Querol per gaudir de la vista i menjar una mica, desprès anirem cap a la Pleta per baixar per darrera la cantera fins al port Ginesta, passeig marítim i Castelldefels de nou. (qui vulgui hi ha tres possibilitats de fer més curt el trajecte, però no menys fort: 1.- a la baixada es pot anar cap a Garraf i agafar el tren en aquest poble, però diumenge només hi ha un tren cada hora, 2.- al port Ginesta hi ha parada de autobusos i 3.- també passarem a la vora de la estació de Castelldefels platja.)
Atenció: Continuem amb caminades de un nivell i duresa alta, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada (i baixada) a Campgràs requereix una preparació i forma física adient a les caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
A més del fred que pugui fer, aquesta ruta recomana pantaló llarg ja que hi ha un bon tros de recorregut amb matolls que esgarrapen les cames. Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.
(diumenge 28/11/2010 no convocarem cap sortida perquè participarem a la caminada de Mura, si voleu informació la trobareu a: http://www.cemura.cat/ )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada