... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 13 de desembre del 2010

Diumenge 19/12/2010 Caminada: Camps de Gavà i platja.

Caminada: Castelldefels - Camps de Gavà i platja - Castelldefels.
Diumenge 19/12/2010: Sortida de la plaça de la Estació de Castelldefels: 8:30 del matí. (final al mateix punt)
Distancia: 14.00 Km (probablement menys)
Desnivell acumulat de pujada: 0 mts. NO hi ha desnivell, caminada totalment plana
Caminada assequible tant per el recorregut com per el desnivell, però no us confieu que són 14 quilòmetres. Aquesta no és una caminada de muntanya, és una caminada per el nostre entorn, moltes vegades desconegut i ignorat. Anirem per els camps de Gavà a on tant podreu veure camps sembrats com escombraries pels racons. Desprès tornarem per la platja i passeig marítim, el nostre entorn més conegut.
Des de la estació de Castelldefels començarem la caminada en direcció al canal olímpic, passarem al altre cantó d’ell i seguirem per els camps de Gavà fins arribar al terme de Viladecans. En aquest punt iniciarem la tornada anant fins la platja per fer uns quants metres per la sorra. Just passat el “torreon” agafarem el passeig marítim fins la plaça de les palmeres, canal olímpic i plaça de la estació de nou – final de caminada.
Atenció: tot i ser una caminada assequible, Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada