... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 3 de gener del 2011

Diumenge 09/01/2011 Caminada: Turons, canyars i platja.

Caminada: Castelldefels - Turons, canyars i platja - Castelldefels.
Diumenge 09/01/2011
.
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final al mateix punt)
(Els que vingueu de la zona Joan XXIII – Vistalegre – correus, podeu esperar-vos (8:35 aprox.)al inici de les rampes de pujada del parc del castell sota el casal de la cultura)
Distancia: 13.80 Km.
Desnivell acumulat de pujada: 285 mts.
Caminada assequible tant per el recorregut com per el desnivell, però no us confieu que són quasi 14 quilòmetres i quasi 300 mts de pujada. Aquesta és una caminada per el nostre entorn, moltes vegades desconegut i ignorat.
.
Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada per el parc del castell pujant per les rampes que surten del casal de la cultura, seguirem per can Ganxo, Roca Negra i farem els turons del Gall i Vinader, caminarem per la riera dels canyars fins a la antiga carretera, per anar direcció al canal olímpic, per arribar a la platja per la plaça de les palmeres, passeig marítim fins passar per els caminets que s’han habilitat en unes dunes per conèixer la vegetació de la platja, tornarem per la avinguda de la pineda i Catalunya fins la llacuna de l’Olla del rei Joan II per fer-li tota la volta i arribar de nou al poble per el pont de la universitat.
Atenció: tot i ser una caminada assequible, Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada