... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimarts, 1 de març del 2011

Diumenge 06/03/2011 Caminada: Sitges (tram inicial per GR5) – Garraf (amb possibilitat de continuar a peu fins a Castelldefels)

Caminada : Sitges (tram inicial per GR5) – Garraf (amb possibilitat de continuar a peu fins a Castelldefels)
.
Diumenge 06/03/2011:Sortida a les 8:20 del matí des de la estació de tren de Sitges (sortida cantó muntanya: avinguda de les flors). (la hora de sortida dependrà de la puntualitat del tren que ha d’arribar a la hora anotada)
.
Recorregut - Distància: 18.00 Km (26.50 Km fins a Castelldefels)
Desnivell acumulat de pujada: 500 m. (650 m fins a Castelldefels)
.
Hi ha gent que anirà, abans de la sortida, en cotxe fins al Garraf per facilitar-se la tornada, per lo tant agafaran el tren que passa per aquesta població a les 8.14. A la finalització, si no heu dut cotxe, podeu agafar el tren al Garraf, però penseu que només para un tren cada mitja hora.
La majoria anirem amb tren a Sitges, per lo tant la hora d’inici de la caminada dependrà de la puntualitat de la hora d’arribada del tren (prevista a les 8:20). Aquest tren (rodalies destinació Vilanova) passa per: Gràcia a les 7.38 – per Sants a les: 7.45 – per Castelldefels a les: 8.07 i per el Garraf a les 8.14
.
Descripció del Recorregut: Des de l’estació de Sitges anirem a buscar el GR5 fins la fasina, can Planas, Can Lluça i baixarem fins al poble del Garraf. En aquest punt qui hagi vingut amb cotxe podrà marxar, també es pot agafar el tren de tornada o anar a peu fins a Castelldefels per el port Ginesta i passeig marítim.
.
Atenció: Continuem amb caminades de un nivell i duresa significativa, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada