... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 15 de maig del 2011

4ª caminada de Castell a Castell... feta !

Avui més de 150 persones hem fet la caminada popular “de castell a castell”, la pluja d’aquest anit no ha tirat enrera a ningú i hem gaudit d’un dia esplèndid, d’una caminada harmoniosa, tranquil•la i relaxada. No han faltat petits accidents que s’han resolt molt bé gràcies a la professionalitat dels col•laboradors tant voluntaris com d’assistència. Personalment he de dir que m’he trobat mot a gust i que tot i tothom ha funcionat com un rellotge, però l’èxit ha estat íntegrament per la complexa organització d’aquest esdeveniment, des de la inciativa de fer-ho (regidoria de Cultura – Cal Ganxo), la tasca dels sistemes de suport (protecció civil – Creu Roja) i la fantàstica col•laboració del voluntaris, tots ells fantàstics i anònims que han procurat que la sortida fora plaent. Moltes gràcies a tots ells!!. No personalitzaré perquè crec que així ho volen, però una vegada més la figura d’Enrique ha sigut providencial.

Per la nostre part podem assegurar que ens continuarà agradant ajudar les inciatives del Ajuntament en aquest tema i ells demostren la seva sensibilitat en la perseverança de repetir-ho i la reiterada presencia del regidor acompanyant la sortida.
(si teniu fotografies de la caminada i voleu compartir-les, envieu-les a fontana.francesc@gmail.com  perquè farem una àlbum d’accés per a tothom, gràcies)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada