... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 20 de juny del 2011

Diumenge 26/06/2011 Caminada fins el Puig de les Agulles

Caminada fins el Puig de les Agulles


Diumenge 26/06/2011 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut - Distància: 19.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 765 m.
ATENCIÓ: caminada llarga, dura i calorosa !!, valoreu bé les vostres capacitats

Si voleu caminar menys us podeu afegir en el: “Punt de la Sentiu” allà a on acaba el asfalt de la carretera de la Sentiu i comença la pista (prenent recta las corba que hi ha a prop del picnic) a les 8.45 (més o menys)
fareu un recorregut menor, distància 13.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 600 mts.

Des de l’Ajuntament pujarem al castell per agafar el camí que ens porta als canyars i carretera de la sentiu (a on s’acaba l’asfalt s’afegirà qui vulgui fer un recorregut més curt), pujarem a les agulles per el camí medieval i la clota per baixar desprès de fer el cim per el torrent del celler fins el punt de la Sentiu, canyars i Castelldefels.

Atenció: Anem pujant el nivell i augmentant la duresa, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos La pujada (i baixada) a les agulles requereix un mínim de preparació i forma en caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat. ( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la duresa del recorregut i la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada