... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 29 d’agost del 2011

Diumenge 04/09/2011 Caminada: Turons, canyars i platja.

Diumenge 04/09/2011: Caminada: Castelldefels - Turons, canyars i platja- Castelldefels.

Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final al mateix punt)

Distancia: 13.80 Km.
Desnivell acumulat de pujada: 285 mts.

Caminada assequible tant per el recorregut com per el desnivell, però no us confieu que són quasi 14 quilòmetres i quasi 300 mts de pujada. Aquesta és una caminada per el nostre entorn, moltes vegades desconegut i ignorat. Excepcionalment pararem (a les 12.00 aprox) una estona a la platja per si algú vol fer un bany ràpid al mar.

Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada per el parc del castell pujant per les rampes que surten del casal de la cultura, seguirem per can Ganxo, Roca Negra i farem els turons del Gall i Vinader, caminarem per la riera dels canyars fins a la antiga carretera, per anar direcció al canal olímpic, per arribar a la platja per la plaça de les palmeres, passeig marítim a on pararem (a les 12.00 aprox) una estona a la platja per si algú vol fer un bany ràpid al mar. Tornarem per la avinguda de la pineda i Catalunya fins la llacuna de l’Olla del rei Joan II per fer-li tota la volta i arribar de nou al poble per el pont de la universitat.

Dues puntualitzacions per aquesta caminada: Una si voleu banyar-vos recordeu portar el banyador. I dos, tant aquest diumenge com el proper estem en temporada de mitja veda de caça.

Atenció: tot i ser una caminada assequible, Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada