... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 7 de novembre del 2011

Diumenge 13/11/2011 Caminada: Garraf – Vallgrassa – pla Querol – Castelldefels.

Caminada: Garraf – Vallgrassa – pla Querol – Castelldefels.
Diumenge 13/11/2011: Sortida de la Estació del poble del GARRAF: 8:15 del matí. (final a Castelldefels)
(heu d’agafar el tren que passa per Castelldefels a les 8.07 - per Sants a les 7.45 o per P. Gracia 7:38)
(per els que vingueu de Vilanova hi ha un tren que arriba al Garraf a les 7.52 que passa per Vilanova a les 7.38 i per Sitges a les 7.45) (Els que vingueu de Calafell heu de fer canvi de tren a Sitges o a Vilanova, a aquella hora no hi ha tren que pari al Garraf des de Calafell).
Tingueu present que al Garraf només para un tren cada mitja hora. Els que vingueu amb cotxe us recomano aparcar a Castelldefels i agafar el tren de les 8:07, el cotxe el recollireu a la tornada

Distància: 17.70 Km
Desnivell acumulat de pujada: 640 mts.

Des de la estació del poble del Garraf començarem la caminada amb una forta pujada que ens durà fins a Can Lluçà, seguirem per la pista fins a Vallgrassa (a on ens aturarem 30 minuts per fer la visita guiada i esmorzarem), desprès passarem per les cocones per pujar fins al pla de Querol per un difícil tram pedregós i pronunciat. Baixarem per el pla de les bases, turó d’en Fatjó, Can Ganxo i finalment arribarem a la plaça del Ajuntament de Castelldefels – final de caminada.

Atenció: Continuem amb caminades de un nivell i duresa alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada des de el Garraf i especialment la que va de Vallgrassa al pla de Querol tenen certa duresa i requereixen una preparació i forma física adient a les caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.(http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html).

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

NOTA: A Vallgrassa ens han ofert una visita guiada al centre, durarà mitja hora aproximadament, desprès haurem d'augmentar el ritme per no arribar massa tard a Castelldefels i us recordo que hem de passar per la pedregosa riera del fondo d’en Pitxot i fer la forta pujada fins al pla de Querol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada