... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 13 de febrer del 2012

Diumenge 19/02/2012 caminada: Pla d’en Querol – Vallgrassa – Morella – Pla d’en Querol

Caminada: Pla d’en Querol – Vallgrassa – Morella – Pla d’en Querol

Diumenge 19/02/2012: Sortida des de el pàrking del Pla d’en Querol  (Garraf): 8:30 del matí. (final al mateix punt)

Distància:   15.00 Km.
Desnivell acumulat de pujada: 430 m.

Sortirem des de el pàrking del Pla d’en Querol (Garraf), ja sabeu, allà a on està la bola blanca del radar. Fins aquest punt s’ha d’anar amb cotxe, agafeu la carretera del rat-penat que surt des de el port Ginesta, passeu la Pleta (centre d’informació del Garraf) i un quilometre més amunt està el pàrking comentat. Des de aquest punt, inici de la caminada, baixarem per la difícil riera fins a Vallgrassa, plana Novella, pista de Begues, per pujar a la Morella per darrera i tornar al pla d’en Querol de nou.

Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta no és especialment dura ni per la distància ni per el desnivell, si que ho és per la dificultat del terreny, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat:
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada