... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 9 d’abril del 2012

Diumenge 15/04/2012: Caminada de Viladecans a Castelldefels (per S. Ramon)

Diumenge 15/04/2012: Sortida des de la porta de la Estació de tren de VILADECANS:  8:10 del matí.

Esperem veure els cirerers florits !

- Nosaltres anirem amb el tren que surt de Castelldefels a les 8.00 del matí (arribada a Viladecans 8.06), per tant, qui vulgui venir amb nosaltres, ens trobarem directament a l’andana (abans de les 8.00).
- Qui vingui de Barcelona, hi ha un tren que surt de Sants a les 7.45 i que arriba a Viladecans a les 8.00 del matí (el següent és a les 8.30, vigileu !!)
- Qui vingui en cotxe, a l’estació de Viladecans hi ha parquing.
Aquesta caminada no és circular, però al arribar a Castelldefels es pot agafar el tren de tornada fins a Viladecans.

Recorregut:
Distància: 18 Km
Desnivell acumulat de pujada: 646 m.

Des de Viladecans pujarem a la ermita de S. Ramon per gaudir de una bona vista del Llobregat i el seu delta, baixarem a S. Climent i per pista ampla anirem fins a Can Amat (Gavà), creuarem la carretera de Begues per tornar a Castelldefels per el picninc de la Sentiu, canyars i centre poble (estació).

Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta es de dificultat alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada