... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimarts, 5 de juny del 2012

Diumenge 10/06/2012 Caminada: Begues – Puig de la Clota – Castelldefels.

Caminada: Begues – Puig de la Clota – Castelldefels.
Diumenge 10/06/2012: Sortida - Punt de trobada parada autobús 902 que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 de matí. (final a Castelldefels)

Des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:24
(des de BCN: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 )

Recorregut de la caminada: – Distància (aproximada): 13.00 Km
Desnivell acumulat de pujada (aproximat): 230 m.
(heu de tenir en comte que el desnivell acumulat de baixada es de -571 m.)

des de a prop  de l’estació de Gavà agafarem (a les 7:45) l’autobús 902 per anar fins a Begues Centre, des de on començarem la ruta caminant. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’autobús de Gavà, si arribeu tard, el proper els diumenges surt al cap de 3 hores !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Des de Begues anirem fins al Puig de la Clota, el baixarem i donarem la volta a la Desfeta per anar cap a l’Eramprunyà, Bruguers, Sentiu i Castelldefels.

Atenció: Aquesta caminada és de dificultat mitjana, fonamentalment pel desnivell acumulat de baixada i la calor d’aquestes dates, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada