... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 9 de juliol del 2012

Diumenge 15/07/2012 Caminada Sitges - Trinitat – Sitges (per Creu S. Isidre)

Caminada Sitges - Creu S. Isidre - Trinitat – Sitges.

Diumenge 15/07/2012
Sortida: Estació de tren de SITGES: 8:20 del matí. des de la porta cantó muntanya – avinguda de les flors (final en aquest mateix indret).

- Nosaltres anirem en el tren que surt de Castelldefels a les 8.07 del matí (arribada a Sitges 8.20), per lo tant qui vulgui venir amb nosaltres, ens trobarem directament a l’andana (abans de les 8.07).
- Qui vingui de Barcelona ha d’agafar el tren que surt de P. Gràcia a les 7:38, de Sants a les 7.45 (i de Gavà a les 8.03). Qui vingui des de la zona de Calafell, hi ha un tren que arriba a Sitges a les 8:16

Recorregut:
Distància: 13 Km.
Desnivell acumulat de pujada: 500 m.

Des de la estació de tren de Sitges anirem a buscar el GR5 per desviar-nos per la creu de S. Isidre cap a la ermita de la Trinitat (esmorzar), desprès Tornarem per el port de aiguadolç.
Nota: si anem a ritme no massa lent i si tornem aviat a Sitges podríem fer un bany a la platja, qui vulgui, es clar!, per tant agafeu el banyador si voldreu remullar-se

Atenció: Aquesta és una caminada de dificultat mitjana amb l’afegiment de la calor d’aquests dies. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

2 comentaris:

  1. suposo que hi ha un error en l'hora que passa el tren per Sants i ha de ser les 7.45 (no les 8.45 h).
    Salutacions,

    Salva

    ResponElimina
  2. Corregit, gràcies. Efectivament el tren passa per Sants a les 7:45.

    ResponElimina