... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 15 d’octubre del 2012

Diumenge 21/10/2012 Caminada Internacional de Barcelona


Diumenge  21/10/2012 Caminada Internacional de Barcelona

El diumenge 21/10/2012 es fa la caminada internacional de Barcelona (CIB), bé, de fet son dos dies de caminades: dissabte i diumenge amb tres recorreguts a triar: 30, 20 i 10 Km. Nosaltres participem a la de 30 Km del diumenge, és necessari inscriure's pel tema del trasllat al punt d’inici, la sortida aquest any és des del Coll de Papers, un autocar ens portarà fins allà i nosaltres tornarem a peu.

Distància: 30 Km
Desnivell acumulat positiu: 625 m.

Trobareu tota la informació necessària i les instruccions per fer la inscripció a la pàgina:  http://www.euro-senders.com/web_cat/index.htm
a la esquerra de la pàgina hi ha una grapat de pestanyes, clickeu la que diu Caminada Internacional de Barcelona. Una vegada oberta aquesta pàgina i triat l’idioma, clickeu allà a on diu "propera caminada" llegireu com funciona el tema ... i allà a on diu inscripcions hi ha l’enllaç per fer la inscripció, heu de dir que el 20 "no participo"  i el dia 21 trieu la de 30. Desprès haureu de fer el pagament de 14 euros si ho heu fet bé. (atenció el període per inscriure’s, acaba aviat)

Fins al punt de sortida dels autocars, el Polisportiu de la Trinitat, els de Castelldefels haurem d’anar amb cotxe perquè tant aviat no hi ha bona combinació de trens, per tant, heu de portar cotxe o buscar-vos plaça en algun dels que hi vagin. Els que vingueu des de Barcelona podreu anar amb metro fins a la Trinitat (metro línia 1 – Trinitat Vella).

Els autocar surten entre les 7.00 i les 7.30. Nosaltres intentarem estar a la Trinitat entre les 6.30 i les 7.00 amb la finalitat de intentar agafar els primers autocars per no arribar massa tard

Aquesta no és una caminada guiada del nostre grup, és una caminada organitzada i marcada, per tant, els que vulgueu fer-la al vostre ritme, només heu de dir-ho i si heu vingut amb cotxe amb més gent, podem intentar reorganitzar el cotxes segons els ritmes per no haver de esperar a la arribada.

La caminada pertany a les organitzades pel CIB i heu de llegir quines responsabilitats assumeixen com a organitzadors, en tot cas, a mi com a convocant del grup habitual us recordo que:
Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta es de dificultat alta (són 30 Km i 625m+ !!!), per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Tot i que hi ha avituallaments, recordeu dur AIGUA, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

Cost desplaçament cotxe des de Castelldefels fins l aTrinitat:  (benzina per 29 Km x 2 /  0.35 hora x 2 / anada i tornada) 21/10/2012:  4.10 € x 2 = 8.20 €


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada