... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 10 de desembre del 2012

Diumenge 16/12/2012 Caminada Castelldefels - Gavà – platja – Castelldefels

Caminada Castelldefels - Gavà – platja – Castelldefels

Diumenge 16/12/2012: Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut - Distància: 15.30 Km
Desnivell acumulat de pujada: 86m.

Sortirem des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels, castell, canyars, sentiu (per corriols), entrarem a Gavà pel parc del mil·leni per anar a buscar la avinguda Bertran i Güell, llarg passeig que ens durà fins la platja. Anirem pel passeig marítim fins a al plaça de les palmeres per tornar pel canal olímpic, llacuna de l’Olla del rei Joan II i Castelldefels de nou.


Atenció: Aquesta és una caminada bastant assequible no per la distància, sino pel poc desnivell, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

Aquesta és la darrera caminada d’aquest any 2012. Tornarem a caminar el 13/01/2013. Estigueu atens al blog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada