... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 25 de febrer del 2013

Diumenge 03/03/2013 Caminada CERN: Castelldefels - Pujada a Campgràs – baixada per port Ginesta (rally Sitges) - Castelldefels


Caminada CERN: Castelldefels - Pujada a Campgràs – baixada per port Ginesta (rally Sitges) - Castelldefels
Diumenge 03/03/2013
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:00 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix indret)

Distància: 20.0 Km
Desnivell : 725 m. acumulats positiu (+ 725 m. negatiu = 1.450 m. total )
Alçada màx.: 525 m.
Duració aproximada recorregut:  6 h. (sense aturades)

Característiques del medi natural: Caminada de muntanya
Grau de dificultat: mitjà-alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. Vigileu els avencs que hi ha en el camí. En els trams i cruïlles amb tràfic rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Atenció: des de el pla de Querol fins a la Pleta s’ha d’anar per la carretera. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de l’Ajuntament pujarem a Campgràs per can Ganxo, turó del fatjó, camí de la Morella i pla de Querol, desprès anirem cap a la Pleta per baixar per darrera la cantera fins les costes de Garraf (port Ginesta), a on esperarem la comitiva del Rally de Sitges per veure passar aquest històrics vehicles, desprès anirem pel passeig marítim fins a Castelldefels.

No hi haurà parada per esmorzar fins arribar a la carretera del Garraf que calculem serà entre 11.30 – 12.00 per tant, mengeu quelcom abans de sortir a caminar, sobretot perquè la pujada fins al pla de Querol és dura. A la carretera pararem a esmorzar i a esperar el pas del Rally de Sitges, la hora que passin els cotxes és incerta per tant, és imprevisible fer càlculs de la hora d’arribada a Castelldefels


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta és de dificultat mitjana - alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.

El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: febrer/2013)

(diumenge 10/03/2013 no hi haurà convocatòria de sortida perquè alguns de nosaltres farem la caminada dels castell de la Segarra)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada