... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 13 de maig del 2013

Diumenge 19/05/2013 Caminada CERN: Viladecans - Castelldefels (per S. Ramon).

Caminada CERN:  Viladecans - Castelldefels (per S. Ramon).
Diumenge 19/05/2013:
Sortida des de l’estació de tren de Viladecans
HORA Sortida: Porta Estació tren de VILADECANS8:10 del matí.
Caminada NO circular (final a Castelldefels).
- Nosaltres anirem amb el tren que surt de Castelldefels a les 8.00 del matí (arribada a Viladecans 8.06), per tant, qui vulgui venir amb nosaltres, ens trobarem directament a l’andana (abans de les 8.00).
- Qui vingui de Barcelona, hi ha un tren que surt de Sants a les 7.45 i que arriba a Viladecans a les 8.00 del matí (el següent és a les 8.30, vigileu !!)
- Qui vingui en cotxe, a l’estació de Viladecans hi ha pàrking.
Aquesta caminada no és circular, però al arribar a Castelldefels es pot agafar el tren de tornada fins a Viladecans.

Aquesta caminada coincideix amb la concentració Sanglas a S. Climent i amb l’aplec de Bruguers a la plana de l’ermita. Intentarem passar pels dos esdeveniments, però això vol dir que haurem de dur un ritme més alt que últimament i parar el mínim temps possible a esmorzar ja que les dues parades previstes ens trauran molt de temps. Si ens enrederim massa no passaríem per Bruguers, és per això que hi ha duplicitat de dades, en funció del que decidim fer diumenge i lo ràpids que anem.

(*) si anem bé de temps passarem per Bruguers perquè es celebra l’aplec, per això hi han dues dades.
Distància: 18,00 Km ó (*)18,50 Km
Desnivell : 630 acumulats positiu (+ 630 negatiu = 1.260 total )
                ó (*) 700 acumulats positiu (+ 700 negatiu = 1.400 total )
Alçada màx.: 300 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)

Característiques del medi natural: Caminada de muntanya
Grau de dificultat: mitjà (compte!: si fa calor: mitjà - alt)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. (*) Atenció si anem bé de temps passarem per Bruguers perquè es celebra l’aplec, la pujada i baixada a Bruguers es fa per uns corriols amb molt fort pendent i molt relliscosos. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de Viladecans pujarem a la ermita de S. Ramon per gaudir de una bona vista del Llobregat i el seu delta, baixarem a S. Climent (coincidirem amb la concentració Sanglas) i per pista ampla (esmorzar a mig camí) anirem fins (*) a Can Amat (Gavà), creuarem la carretera de Begues per tornar a Castelldefels per el picnic de la Sentiu, canyars i centre poble (estació).
(*) si anem bé de temps passarem per Bruguers perquè es celebra l’aplec, per tant, abans d’arribar a Ca Amat agafarem un trencall cap a Bruguers a on pujarem per un difícil corriol, desprès baixarem per un altre difícil corriol fins a la pista per tornar cap a Castelldefels per Can llong i canyars.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana - alta, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.

El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: maig/2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada