... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 8 de juliol del 2013

Diumenge 14/07/2013 Caminada CERN: La Fageda – Cruscat – Sta. Margarida – La Fageda.

Caminada CERN: La Fageda – Cruscat – Sta. Margarida – La Fageda.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Son sortides d’amics obertes a tothom, ...mentre no vingui massa gent!

En aquesta ocasió l’hora prevista de tornada a Castelldefels son les 17:00 aprox. Tingueu present dur dos o més entrepans, un per a esmorzar (Sta. Margarida) i l’altre per a dinar (La Fageda).
Nota desplaçament: Fins al punt de sortida s’ha anar en cotxe, per tant l’hora d’inici de la caminada depèn de l’hora que arribem. Els que no tingueu cotxe heu de assegurar-vos plaça en algun dels cotxes d’algú que participi. Heu de quedar entre vosaltres per reunir-vos i anar fins al punt de trobada dels cotxes. No podeu venir al punt de trobada de cotxes si no teniu plaça de cotxe assegurada. Els que tingueu clar que veniu i teniu cotxe i/o plaça assegurada, us heu de posar en contacte amb mi per tal de coordinar el millor punt de trobada, l’hora i la ruta fins a la Garrotxa (aprox.: 140 Km des de Castelldefels). Si algú anirà directe a la Fageda, que es posi en contacte amb mi per tal de coordinar-nos a on ens trobarem i a quina hora.

Diumenge 14/07/2013:
Sortida de  La Fageda
HORA: 9:00 del matí (aproximadament).
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 13,0 Km
Desnivell : 350 m. acumulats positiu (+ 350 m. negatiu = 700 m. total )
Alçada màx.: 745 m.
Duració aproximada recorregut:  3:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà (compte!: si fa calor: alt)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. En aquesta ocasió la calor d’aquestes dates pot afegir dificultat a la excursió. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. 
Descripció: Des de la Fageda anirem per pistes i corriols fins al volcà Cruscat, tot seguit pujarem a Sta. Margarida a on esmorzarem per seguir desprès fins a la Fageda de nou a on ens menjarem l’altre entrepà. Desprès, anirem (en cotxe) a fer el cafè a Santa Pau i farem una breu passejada per aquest fantàstic poble.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana (compte!: si fa calor: alta), valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

Cost del trajecte (anada i tornada) en vehicle des de Castelldefels segons la Via Michelin: 38 €. (amb un sol peatge, el de Mollet)

(última actualització/revisió del text: juliol/2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada