... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 23 de setembre del 2013

Diumenge 29/09/2013 Caminada CERN: Olesa de Bonesvalls – Montau - Begues - Castelldefels.

Caminada CERN: Olesa de Bonesvalls – Montau (658m.) - Begues – Castelldefels
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 29/09/2013
Sortida de la plaça de d’Olesa de Bonesvalls (final bus 902
HORA: 8:30 aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902)
Caminada NO circular.(inici a Olesa – final a Castelldefels)
Distància: 21,00 Km
Desnivell : 650 m. acumulats positiu (+ 835 m. negatiu = 1.485 m. total )
Alçada màx.: 658 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya
Grau de dificultat: mitjà/alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents, el tram final de la pujada al Montau us ho demostrarà. En aquesta ocasió tenim més desnivell negatiu que positiu, és a dir més baixades que pujades, compte amb els genolls que els tingueu reforçats. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: A Olesa de Bonesvalls anirem amb l’autobús 902. L’agafarem a la parada que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 del matí. molt important !!, si perdeu aquest bus, no hi ha cap altre que pugi a Olesa pel matí !!). Iniciarem la caminada des de la plaça d’Olesa de Bonesvalls tan aviat arribem amb el bus a les 8:30 aproximadament.
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30 (arriba a Gavà a les 7:33) (els que venen des de BCN hi ha un tren: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 )

Descripció: Des de la plaça d’Olesa de Bonesvalls agafarem el camí cap a Begues, pujarem el Montau i el baixarem per l’altre cantó. A Begues pararem, a esmorzar i de pas saludarem a en Ton (pagès de Vilanova) que participa en una trobada a Begues. Una vegada esmorzats baixarem a Castelldefels per la Clota, torrent del celler i Sentiu


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a: http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html
Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: setembre/2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada