... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 2 de desembre del 2013

Diumenge 08/12/2013 Caminada CERN: Garraf – Vallgrassa – Pla Querol - Castelldefels.


Caminada CERN: Garraf – Vallgrassa – Pla Querol - Castelldefels.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 08/12/2013
Sortida de l’estació de Garraf  (final a Castelldefels)
HORA d’inici: 8:15 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del tren)
Caminada NO circular (inici al poble del Garraf – final a Castelldefels).
Distància: 18,00 Km
Desnivell acumulat +: 630 m. (+ 630 negatiu = 1.260 total )
Alçada màx.: 525 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural.
Grau de dificultat: mitjà/alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. Atenció a la pujada des de Vallgrassa al pla de Querol és difícil, pedregosa i tècnica. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Desplaçament al punt de sortida heu d’agafar el tren que passa per Castelldefels a les 8.07  (per Sants a les 7.45 o per P. Gracia 7:38)
Tingueu present que al Garraf només para un tren cada mitja hora. Els que vingueu amb cotxe us recomano aparcar a Castelldefels i agafar el tren de les 8:07, el cotxe el recollireu a la tornada. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada al Garraf del tren (que serà a les 8:15 aprox.), si perdeu aquest tren no us podrem esperar perquè el proper és força més tard).

Descripció: Des de l’estació del poble del Garraf començarem la caminada amb una forta pujada que ens durà fins a Can Lluçà, seguirem per la pista fins a Vallgrassa (esmorzar), desprès passarem per les cocones per pujar fins al pla de Querol per un difícil tram pedregós i pronunciat. Baixarem pel pla de les bases, turó d’en Fatjó, Can Ganxo i finalment arribarem a la plaça del Ajuntament de Castelldefels – final de caminada.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

 (última actualització/revisió del text: decembre/2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada