... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 3 de febrer del 2014

Diumenge 09/02/2014 Caminada CERN: Montcada – per Collserola - Barcelona.

Caminada CERN: Montcada – per Collserola - Barcelona.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 09/02/2014
Sortida de l’estació de Montcada
HORA d’inici: 8:20 del matí. (aproximadament, l’hora  de sortida la marca l’hora d’arribada del tren, sempre que siguin puntuals i no hi hagi problemes en el canvi de tren)
Caminada NO circular (inici a Montcada – final a Barcelona).
Distància: 12.5 Km
Desnivell acumulat +: 490 m.(+ 420 m. negatiu = 910 m. total )
Alçada màx.: 285 m.
Duració aproximada recorregut:  3:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Agafarem el tren que surt de Castelldefels cap a Barcelona a les 7.30 del matí, per tant, si voleu venir, quedem directament a l'andana abans de les 7.30. No es podrà esperar a ningú perquè qui mana és el tren. A Passeig de Gracia haurem de baixar i agafar el tren de les 8:05 cap a Montcada (R2) que arriba a les 8.19. (La tornada també serà amb tren, des de Barcelona).

Descripció: Des de l'estació de tren de Montcada anirem cap a Barcelona per Collserola, passant a prop de can Llong, font de can lloses (esmorzar) i forat del vent. Si a l’arribada ens sobra temps, farem un visita al parc del laberint d’horta.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: febrer/2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada