... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 19 de maig del 2014

Diumenge 25/05/2014 Caminada CERN: Begues – Agulles - Puig de la Clota – Castelldefels.

Caminada CERN: Begues – Agulles - Puig de la Clota – Castelldefels.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 25/05/2014
Sortida de Begues (parada bus costat Església)
HORA d’inici: 8:15 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902 a Begues)
Caminada NO circular (inici a Begues – final a Castelldefels).
Distància: 16,00 Km
Desnivell acumulat +: +375 m. (+ 775 negatiu = 1.150 total )
Alçada màx.: 545 m.
Duració aproximada recorregut: 5:00 h. 
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya.
Grau de dificultat: : mitjà / alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. Atenció a la baixada des de Bruguers a la pista és difícil, molt pronunciada i tècnica. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: A Begues hi anirem amb l’autobús (902) que va de Gavà a Begues. L’agafarem a la parada que està a prop de l’estació de tren de Gavà a les 7:45 del matí.

Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30  i que arriba a Gavà a les 7:33, des de on anirem a peu fins la parada de Bus de la línia 902 que agafarem a les 7:45 i que arriba a Begues a les 8:15. Tingueu present que la hora de sortida de la caminada la marca l’autobús de Gavà,
Si perdéssim aquest autobús, el proper els diumenges surt al cap de 3 hores !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Descripció: Des de Begues anirem cap a Puig Moltó, les Agulles, baixarem fins la Clota per pujar al Puig de la Clota, donarem la volta a la Desfeta, per anar cap el castell de l’Eramprunyà, Bruguers, Sentiu i Castelldefels.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana - alta, comte amb l abaixada de Bruguers a la pista, és força pronunciada i relliscosa. valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

 (última actualització/revisió del text: maig/2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada