... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 22 de setembre del 2014

Diumenge 28/09/2014 Caminada CERN: Castelldefels - Begues- Castelldefels.

Caminada CERN: Castelldefels  - Begues- Castelldefels.
Aquestes caminades NO tenen assegurança (heu d’estar federats), tampoc tenen guia titulat, ni estructura, ni cap tipus de suport. Són sortides d’amics obertes (mentre no vingui massa gent!) a persones avesades a anar per la muntanya amb l’esperit de companyonia del excursionisme/senderisme.

Diumenge 28/09/2014
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:00 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 23,00 Km
Desnivell acumulat +: +715 m. (+ 715 m. negatiu = 1.430 total )
Alçada màx.: 460 m.
Duració aproximada recorregut: 6:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural.
Grau de dificultat: mitjà/alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. Hi ha la possibilitat de que tornem per Bruguers i us recordem que la baixada de Bruguers a la pista és força difícil, amb fort pendent i relliscosa, tot i que el tram dificultós no és gaire llarg. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: des de la plaça de l’Ajuntament de Castelldefels, anirem fins a Begues per el purgatori i la clota. Quan arribem esmorzarem i passarem uns estona veient la fira “el parc a taula”. De tornada passarem pel Puig de la Clota, el pla de les Bruixes, camí medieval i Castelldefels de nou. Si anéssim bé de temps, a lo millor, canviaríem aquest tram per passar pel Castell de l’Eramprunyà a on es celebra l’Aplec de S. Miquel. Després baixaríem per Bruguers (baixada difícil), can Llong, La sentiu i Castelldefels


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta, tingueu present la distància i el ritme alt que haurem de dur, comte amb pujada i la baixada de Bruguers a la pista (si decidim fer aquesta variant), és força pronunciada i relliscosa. valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: setembre/2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada