... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 12 d’abril del 2015

Caminada de castell a castell (VII edició).... feta !

Avui 170 persones hem fet la caminada popular de “castell a castell”, organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels (menció especial per al regidor Màxim Costa) i per l’àrea de sensibilització mediambiental - Cal Ganxo (menció especial per Eva Navarrete). La caminada ha estat guiada pel voluntariat del C.E. Roca Negra i tutelada pel cos de protecció civil i creu roja.

Personalment dono les gràcies a tots el voluntaris perquè sense la seva col·laboració no hagués estat possible. Sé que han hagut moments complicats de gestionar, però tot ha sortit molt bé i els voluntaris han ajudat i molt a que tothom que ha vingut hagi tingut una caminada de primera!!!.

Per altre banda la tasca de Protecció Civil ha sigut fonamental per a que tot sortís perfecte, tot i els diversos problemes que han sorgit i que han sigut brillantment gestionats, a més, aquest any ens han preparat un tram per a que no ens mulléssim els peus en un bassal que estava al mig del camí,.. moltes gràcies.. Una abraçada a Quique, l’agent forestal de Gavà, que com cada any ens ajuda, i molt,  en fer possible aquest esdeveniment. 

Les fotos de la caminada a: http://castellacastell.blogspot.com.es/p/fotos.html

Per últim només dir-vos que estem oberts a qualsevol crítica, queixa o suggeriment que es faci, de veritat que els tindrem molt en compte i que gràcies als vostres comentaris anirem fent una caminada a gust de la majoria sempre que sigui factible pels mitjans que disposem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada