... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 28 de juny del 2015

Caminada La Pertusa – Congost de Mont Rebei fins passar el pont penjant – La Pertusa. ... feta !!

Avui hem fet la travessa, d’anada i tornada, del congost del Mont Rebei. Que dir, que no se sàpiga, del fantàstic regal de la natura en aquest indret a on s'ajunten diferents elements per fer-lo únic.

La caminada des de la Pertusa és més distreta, variada i amena que per l’altre cantó. Al mateix temps, al ser el recorregut un pèl més dur, fa que la solitud del grup en el camí permeti apreciar millor el silenci del paratge, l’eco de les seves muntanyes i els cants dels diferents ocells que freqüenten aquesta zona.

L’anada ha estat amb una temperatura més aviat freda, però a la tornada hem patit un pèl de calor, fenomen previst que l’hem superat àmpliament i hem arribat als cotxes cansats, però íntegres, això ens ha permès seguir caminant fins a la mateixa porta de l’ermita de la Pertusa, dalt d'una vertiginosa penya, a on un participant ens ha obsequiat amb una quiche que ha dut des de Castelldefels per celebrar un fantàstic i millor canvi laboral. La logística ens ha permès d’acompanyar aquesta deliciosa quiche amb unes clares i cerveses fredes a dalt mateix de la penya. 
Ha sigut una gran caminada, un molt bon matí!, un paratge totalment recomanable.

diumenge 05/07/2015 tornarem a caminar pel Garraf (compte amb la calor!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada