... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 16 de novembre del 2015

Diumenge 22/11/2015 Caminada CERN: S. Boi Ll. – S. Ramon – Can Amat - Castelldefels.

Caminada CERN:  S. Boi Ll. – S. Ramon – Can Amat - Castelldefels.
Aquestes caminades NO tenen assegurança (heu d’estar federats), tampoc tenen guia titulat, ni estructura, ni cap tipus de suport. Són sortides d’amics obertes (mentre no vingui massa gent!) a persones avesades a anar per la muntanya amb l’esperit de companyonia del excursionisme/senderisme.

Diumenge 22/11/2015
Sortida davant l’estació de tren de Sant Boi (BUS L96)
HORA: 7:45 del matí.
Caminada lineal (final a Castelldefels – Ajuntament)
Distància: 20,0 Km
Desnivell : +800 m. acumulats positiu (+ 800 negatiu = 1.600 total )
Alçada màx.: 350 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural / baixa muntanya.
Grau de dificultat: mitjà/alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Descripció: Des de l’estació de tren de S. Boi anirem fins a l’ermita de S. Ramon, baixarem cap a S. Climent i per pistes anirem fins quasi Can Amat a on prendrem la nova variant del GR, passarem la carretera de Begues i baixarem per pistes fins a la Sentiu i Castelldefels.

Desplaçament al punt de sortida: Des de Castelldefels agafarem l’autobús L.96 a la parada del carrer Dr. Ferran (nº 26) que passa per aquest punt a les 7:10 (aprox.) (Procureu estar amb temps suficient), teniu ben present que els temps dels busos són aproximats i que la seva baixa freqüència de pas impedeix esperar al posterior. Aquest bus arriba a l’estació de S. Boi a les 7:40 aproximadament. Els que vingueu de Barcelona, podeu anar a Sant Boi amb el tren dels FGC, línia L8 que surt de l’estació de plaça Espanya a las 7:18 i arriba a Sant Boi a les 7:37.

No seguirem exactament el track adjunt degut a que estem en temporada de caça i és previsible trobar caçadors en els senders, per tant, farem la ruta pel màxim número de pistes possibles. El track només us ha de servir de referència o de tornada en cas de pèrdua.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

 (última actualització/revisió del text: novembre/2015)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada