... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 15 de febrer del 2016

Diumenge 21/02/2016 Caminada CERN: Mundet (BCN) – Sant Iscle - Montcada

Caminada CERN: Mundet (BCN) – Sant Iscle - Montcada

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la inscripció (gratuïta) enviant un email, a la adreça cern.inscripcio@gmail.com, en l’assumpte feu constar caminada 21/02/2016 i en el missatge feu constar: caminada Iscle del 21/02/2016 i el vostre nom i cognoms sencers. Heu d’enviar la inscripció abans de les 14:00 del dissabte 20/02/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 21/02/2016
Sortida de Estació de metro de Mundet (BCN) cantó muntanya.
HORA d’inici: 7:50 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del metro i tren de Castelldefels).
Caminada NO circular (inici a Mundet BCN – final a l’Estació de tren de Montcada).
Distància: 18.0 Km
Desnivell acumulat +: 500 m.(+ 590 m. negatiu = 1.090 m. total).
Alçada màx.: 360 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 h. (sense aturades).
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya, rural i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor).
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada rural/muntanya (llegiu-los a normes-recomanacions). Compte! Hem de fer alguns trams per carreteres sense voreres ni vorals i hi ha una cruïlla de carreteres força perillosa. Estarem a Collserola i trobarem moltes bicicletes, tingueu present que és un perill afegit. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Desplaçament al punt de sortida: agafarem el tren que surt del Castelldefels poble a les 7:00 fins a passeig de Gràcia, allà agafarem el Metro linia3 (verda) direcció Trinitat Nova, Baixarem a MUNDET  (compte ¡ no confondre amb munbau), agafarem la Sortida Muntanya i a dalt de les escales esperarem a les 7:50 per començar a caminar. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada a Mundet (que serà entre les 8:45 i 8:50), si perdeu el tren o el metro no us podrem esperar perquè el proper és força més tard. Òbviament no ens podem fer responsables dels retards del tren o metro i que per aquesta causa s’hagi de suspendre la caminada o canviar el recorregut. TORNADA: A Montcada agafarem el tren de la RENFE per a tornar a Barcelona o Castelldefels (fent canvi a Passeig de Gràcia).

Descripció: Des de Mundet pujarem fins al turó del Trac, tot seguit passarem a prop del mirador del portell, després seguiré uns corriols, en zig-zag fins arribar  al a font de Can Llosses (esmorzar). Després de l’aturada anirem fins a Sant Iscle i farem una curta visita  a la reserva natural de can Catà, per anar, tot seguit ca pa Montcada a on agafarem el tren de tornada.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: febrer2016)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada