... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 29 d’agost del 2016

Diumenge 04/09/2016, Caminada CERN: Castelldefels – orientació / gimcana - Castelldefels.


Caminada CERN: Castelldefels – orientació / gimcana - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 16 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 04/09/2016
i en el missatge feu constar:
caminada orientació Castelldefels - del 04/09/2016 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 14:00 del dissabte 03/09/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 16 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 16). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. En aquesta ocasió la caminada no serà en grup. Es faran quatre equips, màxim de quatre persones cadascun, que faran la pràctica de trobar els 23 punts singulars i resoldre els enigmes corresponents.

Diumenge 04/09/2016
Sortida: Plaça de l’Ajuntament de Castelldefels.
HORA: 8:30 del matí.
Caminada circular
Distància: 9,0 Km (aprox)
Desnivell : +40 m. acumulats positiu (+ 40 negatiu = 80 total )
Alçada màx.: 40 m.
Duració aproximada recorregut:  3:00 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada urbana i d’orientació/gimcana.
Grau de dificultat: baix
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada urbana (llegiu-los a normes-recomanacions). Farem força camí urbà, per tant: En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. En aquesta ocasió no hi ha guia per a la caminada perquè és un exercici d’orientació (tot i que estarà pel recorregut per a resoldre els vostres dubtes), per tant teniu un risc afegit de perdre’s.

Descripció: Des de la plaça de l’Ajuntament de Castelldefels iniciarem el circuit d’orientació fet per 23 punts singulars ubicats a diferents punts del poble i el seu entorn, a cada punt singular s’ha de resoldre un enigma que al final serà avaluat. El recorregut el podreu fer individualment, en parelles o en grup, depenen de les vostres preferències, us faré la proposta abans de la sortida i vosaltres trieu la companyia. Recordeu dur les ulleres per poder llegir el mapa. Al acabar, us proposarem de fer un bany a la platja i tornar al inici per a comentar el recorregut i avaluar les respostes correctes o errònies.

Nota a la caminada: Primera sortida desprès de les vacances d’estiu i per celebrar-ho, si així ho voleu, suavitzarem el dia fent un bany al mar al acabar l’exercici / gimcana (penseu en dur el banyador si voleu remullar-vos), serà un bany curt ja que no tothom vol fer-ho i no es just fer-los esperar massa. Òbviament el bany té el risc propi del mar a la nostre zona, que ni el recomanem ni tenim socorrista en el grup per si es donés alguna circumstància no desitjada.

Track: En aquesta ocasió no us facilito el track de la caminada perquè invalidaria la prova d’orientació.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: agost/2016)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada