... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 18 de desembre del 2016

Caminada Castelldefels - Camps de Gavà (variant) - platja - Castelldefels... feta !, ... i dinar de final d’any... fet!

Avui 13 caminants hem fet la caminada dels camps de Gavà, amb un temps excepcional una companyia meravellosa i uns quants afegits de final de temporada: Al esmorzar , ... raïms amb orujo i/o anís, i a la cerveseta, el dinar de fi de temporada.

Ha sigut la darrera caminada d’una temporada amb un ambient fantàstic, unes sortides  molt variades i amb total harmonia. Hem caminat molt, hem gaudit de la natura i ella ens ha regalat uns dies meravellosos amb un meteorologia tan benèvola que s’ha esperat a que acabéssim la nostra activitat per enredar el temps, .. i no només un diumenge, no!, si no en moltes ocasions.

Potser la fita més valenta va ser fer el Pedraforca per Verdet, que la vam fer en un dia assolellat i privilegiat. També van ser molt enriquidores les dues que vam fer d’orientació (tres si comptem la de Montjuic), també sorprenen va ser la del Montsant o la de les Agulles de Montserrat, ambdues amb un “puntilllo” d’atreviment, ... no segueixo perquè la final aniria citant-les totes, perquè totes i cadascuna ha tingut un moment especial, inclòs màgic.

Dono, molt especialment, les gràcies a Jesus, el nostre fotògraf de capçalera, pels seus brillants reportatges dominicals. Li hem d’agrair, TOTS, l’esforç que representa fer fotos cada diumenge, després triar-les i enviar-les, però lo millor és que les seves fotos han marcat un estil, una personalitat “by Jesus” a més d’una excel·lent qualitat, gràcies de nou!.

Per últim, moltes gracies a tots els que heu entès que els diumenges al matí es poden compartir a la natura, es poden gaudir amb companyia, de manera relaxada i només amb un pèl de disciplina, l’equilibri pot perdurar molt de temps, ... anem cap els 8 anys!, Sí!, i mentre jo pugui fer de motor i les lesions em respectin, que ja comencen a avisar, la continuïtat està garantida.

Bones festes, bon any nou i esperem que TOTS tinguem un excel·lent 2017, millor si és en la companyia compartida dels diumenges al matí.

Salut!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada