... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 18 de juny del 2017

Caminada CERN: Amer – Sta. Brigida – MD Lena – S. Roc - Amer... feta !

Avui 6 persones hem fet la caminada d’Amer/ermites... Una caminada molt diferent, atrevida, agradable, sorprenen i amb paisatges nous per a nosaltres per l’excepcionalitat de la baixa Garrotxa, per la originalitat de la ruta escollida, espectacular!

El matí ha sigut intents, una forta pujada d’inici, unes vistes espectaculars des de l’ermita de Sta Brigida, un màgic camí fins A l’ermita de Lena, amb una petita aturada a una penya singular en un entorn idíl·lic, Després em seguit fins l’ermita de S. Roc, espectacular!, més per l’entorn que per la singular petita ermita plena d’encants i misteris. Finalment hem baixat des d’aquest púlpit fins Amer, una baixada amb poques dificultats, però amb alguna pujada amagada, amb alguna “trampa” no prevista i amb una calor de justícia, això ens ha fet patir un xic, però el resultat final ... de categoria!... la cerveseta final, a Castelldefels, ha estat molt reparadora, més quan hem sigut invitats per la darrera cumpleanyera.!, Núria, moles gràcies.

Diumenge vinent no hi ha caminada programada. Ens retrobarem, si vosaltres voleu i les circumstancies personals en ho permeten, diumenge 2 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada