... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 8 de gener del 2018

Diumenge 14/01/2018 Caminada CERN: Castelldefels – escultures i parcs - Castelldefels.

Caminada CERN:  Castelldefels – escultures i parcs - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 14/01/2018
i en el missatge feu constar:
caminada escultures del 14/01/2018 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 12:00 del dissabte 13/01/2018, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.

Diumenge 14/01/2018
Sortida de la porta de l’Estació de PLATJA Castelldefels (Baixador)
HORA: 8:15 del matí.
Caminada lineal (final a Castelldefels – Ajuntament)
Distància: 17.7 Km
Desnivell acumulat +: 55 m.(+ 55 m. negatiu = 110 m. total )
Alçada màx.: 51 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada urbana.
Grau de dificultat: baix / mig
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada urbana. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació, més quan aquesta caminada és quasi tota urbana. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de l’estació de platja de Castelldefels anirem recorrent totes i cadascuna de les diverses escultures i parcs que hi ha al nostre municipi. Iniciarem per la platja, passeig marítim fins Gavà, després anirem fins al poble i pujarem fins el parc de la Granota, tornarem a passar pel poble per buscar les escultures del centre, finalment anirem per la corredera fins a can Bou per tornar definitivament al poble per fer la cerveseta final.

Desplaçament recomanat (el desplaçament NO forma part de l’activitat) al punt de sortida: A l’Estació de platja de Castelldefels hi anirem amb tren, agafarem a Castelldefels (poble) el tren de les 8:08  i que arriba al baixador a les 8:11. Tingueu ben present d’agafar el tren adequat perquè NO tots els trens paren a Castelldefels platja, heu d’agafar el que arriba a les 8:08 si veniu de Castelldefels o Barcelona, o el que arriba a les 7:58 si veniu de Sitges o Vilanova.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: desembre/2017)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada