... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 2 d’abril del 2018

Diumenge 08/04/2018, Caminada CERN: Castelldefels – Castell Eramprunyà - Castelldefels.CAMINADA TANCADA - HEM ARRIBAT AL NÚMERO MÀXIM DE PARTICIPANTS

Caminada CERN: Castelldefels – Castell Eramprunyà - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 08/04/2018
i en el missatge feu constar:
caminada Eramprunyà del 08/04/2018 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 12:00 (del migdia) del DIVENDRES 06/04/2018, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 08/04/2018
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:00 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 14.5 Km
Desnivell acumulat +: +510 m. (+ 510 negatiu = 1.020 total )
Alçada màx.: 375 m.
Duració aproximada recorregut:  4 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de muntanya.
Grau de dificultat: mitjà-alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents, La baixada del castell fins a Bruguers és força pedregosa i un pèl tècnica. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Descripció: Des del Ajuntament de Castelldefels, pujarem pel camí de Cal Ganxo, Coll de Bertils. Passarem per la gossera i Can Sopes fins arribar a Can Vinyes, a on trencarem cap a la dreta per passar per davant de Can Dàrdena i agafarem un corriol fins a Can Flocant. Allà ens incorporarem al camí medieval per passar per Can Bassoles i fins el Castell d'Eramprunyà. Baixarem fins a l'Ermita del Bruguers (esmorzar) 
Tot seguit baixarem per un camí nou fins al Torrent de les Comes, agafarem la pista de nou fins a la Masia de Cal Llong, poliesportiu de Can Vinader per finalitzar la ruta el punt de sortida, plaça del Ajuntament de Castelldefels.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: abril/2018).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada