... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 9 de juliol del 2018

Diumenge 15/07/2018, Caminada CERN: S. Feliu del Llobregat – Vallvidrera - Sant Gervasi (estació metro Av. Tibidabo ò a peu fins a Gràcia).


Caminada CERN: S. Feliu del Llobregat – Vallvidrera - Sant Gervasi (estació metro Av. Tibidabo ò a peu fins a Gràcia).

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 15/07/2018
i en el missatge feu constar:
caminada S. Feliu/BCN del 15/07/2018 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 13/07/2018, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 15/07/2018
Sortida de la estació de tren de S. Feliu del Llobregat.
HORA: 8:30 del matí aprox. (l’hora de sortida serà l’hora d’arribada del tren/metro).
Caminada lineal (final a Barcelona Avda Tibidabo o Gràcia).
Distància:13.5 Km
Desnivell acumulat +: 450 m.(+ 360 m. negatiu = 810 m. total )
Alçada màx.: 400 m.
Duració aproximada recorregut:  4:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de rural/baixa muntanya
Grau de dificultat: mig (per la distància i la calor)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació (a Vallvidrera anirem un bon tram on les voreres són molt estretes). Hi ha una llarg tram amb escales de baixada que més que risc representen un gran esforç pels genolls. A Collserola sempre hi ha el risc afegit de les bicicletes temeràries. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament recomanat al punt de sortida (el desplaçament NO forma part de l’activitat): Els de Castelldefels agafarem el tren que surt de Castelldefels a les 7:32 del matí, a Sants agafarem la R4 a les 8:04 que arriba a S. Feliu a les 8:20. Tornada des de Barcelona amb rodalies.

Descripció: Des de la estació de tren de S. Feliu anirem per la Salut i pujarem a la penya del Moro (poblat Ibèric). Després seguirem pel coll d’en Solanes, coll de les Torres i de Can Cuias. Arribarem a Vallvidrera pel turó d’Espinagosa, seguidament baixarem les llargues escales per trobar la carretera de les aigües que la seguirem fins al trencall que ens durà a la Avda Tibidabo. Si anem bé de temps, anirem fins a l’estació del Passeig de Gràcia a peu.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: maig/2018).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada