... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 24 de setembre del 2018

Diumenge 30/09/2018, Caminada CERN: Castelldefels – Gavà – corriols C Amat - Castelldefels.


Caminada CERN: Castelldefels – Gavà – corriols C Amat - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 30/09/2018
i en el missatge feu constar:
caminada Amat corriols del 30/09/2018 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 28/09/2018, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 30/09/2018
Sortida de la Plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:00 del matí.  
Caminada circular (final al mateix punt d’inici)
Distància: 19.0 Km
Desnivell acumulat +: 540 m.(+ 540 m. negatiu = 1.080 m. total )
Alçada màx.: 271 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de rural i baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà (compte!: si fa calor.)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació

Descripció: Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada pel carrer església fins al canyars, allí deixarem l’asfalt per anar per can Cerdans a Gavà, on el traspassarem un pèl per la part alta i per corriols anirem fins la fonts de la avellanosa. En aquest punt retrobarem la pisa cap a Can Amat, i seguint el GR, voltarem la masia per anar cap a la fonts d’en Mas Vilar, per aquets voltants prendrem un camí en forta pujada i diferents variant que ens durant a una poca coneguda (per nosaltres) carena des de la qual veurem dus vacants força curioses. Passat aquest punt, baixarem passant per una cabana de pedra molt ben re-feta, font els mas Vilar, voltants de can Amat, però, ara, retornarem pel torrent d’en Comes tot passant la carretera de Bruguers. Posteriorment veurem can llong, la Sentiu, el canyars i de volta a la plaça de l’Ajuntament. ATENCIÓ: molt probablement a la tornada farem un canvi de recorregut per passar per Bruguers ja que coincideix que és l’aplec.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: agost/2018).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada