... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 21 de gener del 2019

Diumenge 27/01/2019 Caminada CERN: Plaça Kennedy – Tibidabo – font groga – metro Canyelles.


A la primera caminada que vingueu de l’any en curs, heu de dur el full de descàrrega de responsabilitats degudament complimentat i signat

Caminada CERN: Plaça Kennedy – Tibidabo – font groga – metro Canyelles.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 27/01/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Tibidabo del 27/01/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 25/01/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 27/01/2019
Sortida de la plaça del Plaça Kennedy (BCN)
HORA d’inici: 8:00 del matí.
Caminada lineal (final: parada metro Canyelles/BCN)
Distància: 14.0 Km
Desnivell acumulat +: 650 m.(+ 650 m. negatiu = 1.300 m. total )
Alçada màx.: 500 m.
Duració aproximada recorregut:  4:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya/rural
Grau de dificultat: mitjà
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. La pujada inicial és dura i continuada. Estarem a Collserola on les bicicletes són un risc afegit.

Desplaçament recomanat al punt de sortida (el desplaçament NO forma part de l’activitat): Els de Castelldefels agafarem el tren que surt de Castelldefels a les 7:02 del matí, a Sants agafarem la línia blava fins a diagonal on agafarem la L7 fins Av Tibidabo (8:00 aprox.). Tornada des de Canyelles amb metro a Sants i rodalies.

Descripció: Des de la plaça Kennedy pujarem per l’avinguda Tibidabo fins al peu funicular, des d’aquest punt pujarem  en línia recta i dura ascensió fins al mateix mirador del Tibidabo, tot passant per l’observatori Fabra. Seguidament anirem a buscar el GR 92 (direcció nord) fins al corriol que ens durà fins la font groga, seguidament tornarem al GR 92 fins trobar el GR 173.3 que el seguirem direcció est passant pel forat del vent i que ens durà fins a Barcelona, molt a prop de la parada de metro del Canyelles.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: gener/2019).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada