... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 25 de febrer del 2019

Diumenge 03/03/2019 Caminada CERN: S. Pere Ribes – Montgros - Vilanova



ATENCIO: Darrerament hi ha molta afluència a les caminades de diumenge, això fa que moltes vegades hem de tancar les inscripcions per haver arribat al número màxim de participants. Degut a que no tenim enllaç directe o instantani amb les inscripcions, pot passar que rebeu la confirmació o el desestimament amb un cert retard. Anirem acceptant les inscripcions per rigorós ordre d’arribada. Tingueu present que heu de rebre la confirmació o el desestimament abans de fer plans pel diumenge.

Caminada CERN: S. Pere Ribes – Montgros – Vilanova.

1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 03/03/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Vilanova del 03/03/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 01/03/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida NO forma part de l’activitat.

Diumenge 03/03/2019
Sortida de S. Pere de Ribes
HORA d’inici: 8:15 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus que ve de Sitges)
Caminada NO circular (inici a S. Pere Ribes – final a l’Estació de tren de Vilanova).
Distància: 15.0 Km
Desnivell acumulat +: 490 m.(+ 530 m. negatiu = 1.020 m. total).
Alçada màx.: 360 m.
Duració aproximada recorregut:  4:00 h. (sense aturades).
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya, rural i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor).
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada urbana/rural (llegiu-los a normes-recomanacions). Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Compte! Hem de fer alguns trams per carrers i carreteres sense voreres. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat. En aquesta ocasió hi ha un risc afegit, ja que al arribar a Vilanova anirem a la plaça de la Vila a veure la guerra de caramels i podem rebre algun cop (qui no vulgui, pot saltar-se aquest moment, anar a la estació, està a prop, i marxar amb el tren).

Desplaçament al punt de sortida:
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:26 (arriba a Sitges a les 7:36).
A Sitges agafarem l’autobús (72) que va de Sitges a Vilanova. L’agafarem a la parada que està al costat de l’estació de tren de Sitges a les 7:55 del matí.
Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada a S. Pere de Ribes de l’autobús (que serà al voltant de les 8:05), si perdeu el tren o l’autobús no us podrem esperar perquè el proper és força més tard. Òbviament no ens podem fer responsables dels retards dels tren o busos i que per aquesta causa s’hagi de suspendre la caminada o canviar el recorregut.

Descripció: Des de S. Pere de Ribes pujarem el Montgros (esmorzar a mitja baixada) per després anar cap a can Martí, masia de Cabanyes, per arribar a Vilanova a on veurem una estoneta les comparses i la guerra de caramels, actes inclosos dins del carnaval d’aquesta ciutat. Després seguirem fins l’estació de tren.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: febrer/2019).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada