... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 5 de maig del 2019

Caminada Begues – Cova Sadurní - La Rectoria - Castelldefels... feta !


Avui 18 caminants hem fet la caminada Begues – Cova Sadurní - La Rectoria - Castelldefels, hem iniciat amb fred, molt fred per l’època!, a més hem hagut d’esperar al guia per que hem arribat abans d’hora a la cova.

Hem fet la visita guiada per en Pau (Pablo) a la cova de Can Sadurní, ... una meravella. Hem aprés el que és l’arqueologia i el que és fer una excavació, hem valorat el gran esforç i dedicació d’una feina sense horitzó en el temps ni en davant ni en el passat, de veritat! Molt guai!.

Després hem tornat a Castelldefels per petites variants de camins força coneguts i desconeguts, hem gaudit d’un dia esplèndid i d’uns paratges fenomenals que tenim al costat de casa nostra.

Diumenge vinent no hi ha caminada oberta. Es la caminada llarga d’enguany i és per invitació amb participació acotada, per tant, només poden participar aquells que ja han estat invitats i han manifestat la seva voluntat de participació, inclòs les baixes ja han estat cobertes. D’aquí quinze dies hi ha la caminada d’entitats i encara no sabem com funcionarà el tema de les inscripcions, .. tant aviat tinguem notícies concretes us ho farem saber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada