... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 3 de juny del 2019

Diumenge 09/06/2019, Caminada CERN: Vilanova de Sau – Far – Donzella – Vilanova de Sau.


Caminada CERN: Vilanova de Sau – Far – Donzella – Vilanova de Sau.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 09/06/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Sau del 09/06/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del divendres 07/06/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat. Si us plau, quan feu la inscripció dieu-me a quin cotxe aneu o, si aporteu cotxe, qui anirà amb vosaltres, gràcies.

Diumenge 09/06/2019
Sortida des de Vilanova de Sau
HORA: 8:15 del matí (aproximadament).
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 15.0 Km
Desnivell acumulat +: 550 m. (+ 550 m. negatiu = 1.100 m. total )
Alçada màx.: 860 m.
Duració aproximada recorregut:  4:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya/rural.
Grau de dificultat: mig (compte a l’estiu amb la calor)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya/rural. Té diferents punts amb un cert vertigen ja que anem per dalt de la cinglera. A la baixada del grau hi ha un tram de certa dificultat i vertigen. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de Vilanova de Sau anirem pel GR2 pujant fins la cinglera per una forta pujada. Un cop a dalt anirem fins a la roca del migdia per veure el pantà des de dalt. Després anirem fins al puig del Far per gaudir de una gran panoràmica. Per la cinglera caminarem fins al mirador de la donzella. Després baixarem la cinglera per un grau amb certa dificultat i vertigen per tornar per la pista a Vilanova de Sau.
Desplaçament al punt de sortida: S’ha d’anar en cotxe particular. El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: juny/2019)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada