... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 21 de setembre del 2020

Calendari de caminades programades pel mes d’octubre/2020.

Abans de res, comentar-vos que el calendari i les restriccions a les convocatòries poden variar en funció de la evolució de la COVID, per tant, heu d’estar atents al blog on anirem comunicant qualsevol variació que es produeixi. També us comentem que aquest darrer quadrimestre és molt probable que els mesos de novembre i desembre, per motius personals, no hi hagi caminades de diumenge.

Calendari aproximat i provisional de les caminades programades per al mes d’octubre/2020. Ja sabeu que es confirmarà (al blog) cada sortida el dilluns previ al diumenge de la caminada.


Recordeu que Els trasllats fins al punt de sortida de la caminada NO formen part de l’activitat i són exclusiva responsabilitat del participant buscar els mitjans per anar i tornar, tot i que en moltes ocasions es suggereixin. Si fos necessari l’ús de vehicle per anar fins al punt de sortida, nosaltres (el CERN) no disposem d’aquest servei ni tant sols gestionem les possibles places lliures que puguin haver en cotxes d’altres participantsSi en alguna caminada fora de zona, el guia no pogués arribar al punt de sortida per dificultats en el trajecte, bé sigui per mitjans propis o públics, intentaríem aviar las participants, però en cap cas no es podem fer responsables de la anul·lació de l’activitat ni dels perjudicis que us reporti.

A la descripció de cada caminada (es publicarà dilluns abans del diumenge de cada activitat) es descriuran els riscos de la caminada i, en l’actualitat, els relacionats amb la COVID-19 i que atenyen a l’activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada