... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 8 de març del 2021

Diumenge 14/03/2021, Caminada CERN: El Prat del Llobregat – Castelldefels (pel litoral).

   ATENCIÓ – CAMINADA TANCADA:

Tanquem la caminada amb 12 persones (dos grups de sis). Si algú s’inscriu a partir d’aquest moment quedarà en llista d’espera per si hagués alguna baixa o millorés l’estat a de contagis, però no podem assegurar la participació..

Si empitjorés molt, faríem la caminada amb 6 persones i si encara anés a més l’expansió dels contagis, anul·laríem la caminada.

Caminada CERN: El Prat del Llobregat – Castelldefels (pel litoral).

ATENCIÓ: L’esport al aire lliure està permès amb forces restriccions i per adaptar-nos a elles prendrem les següents mesures:

 • Està permès fer esport amb grups de més 6 persones FEDERADES. Per prudència farem dos grups de 6 (o alguna persona més) amb un guia a cada grup. Quedarem en punts prou separats.
 • La caminada és totalment dins de la nostra comarca.
 • Estigueu atents al blog perquè en funció de com evolucioni la pandèmia i els contagis podria ser que haguéssim d’anular la sortida o limitar encara més el nombre de participants. Si així fora, l’acceptació dels caminants serà per rigorós ordre de rebuda del les inscripcions correctament realitzades.

MOLT IMPORTANT – COVID 19, els participants declareu que:

 • Durant els darrers 14 dies i en aquest moment No presenteu cap simptomatologia de la covid-19 ni heu conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives.
 • Que No teniu Febre, però que si en tinguéssiu o presentéssiu algun dels símptomes de la covid-19, no assistireu a l’activitat. Tampoc si haguéssiu rebut indicacions sanitària d’aïllament o confinament.
 • Que dureu la quantitat necessària de mascaretes i gel hidro-alcohòlic pel temps que duri l’activitat.
 • Abans de decidir la participació heu de valorar els vostres riscos personals en quant a les conseqüències d’un possible contagi. També i molt especialment si pertanyeu a un determinat grup de risc: per edat, patologia prèvia, consell mèdic, etc.
 • Prèviament heu d’haver llegit i acceptat les condicions d’inscripció i d’activitats especials COVID-19.
 • Els que vingueu per primera vegada després del confinament ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19” després d’haver-lo llegit, acceptat, complimentat (atenció de posar la creueta a la casella) i signat. És la confirmació de que heu rebut la informació específica sobre les mesures de prevenció a seguir sobre el risc de contagi recollides en el PDF “normes COVID19 per a l'activitat”. Aquests documents el trobareu a:  https://drive.google.com/drive/folders/1a5fv76ahyE831kk-hycK4FW35yKPl-MH?usp=sharing
 • A fi de minimitzar possibilitats de contagi, NO es realitzarà l’acceptació de riscos mitjançant la signatura en paper en el moment de la sortida. Com sempre, abans de l’activitat, enviarem per email els riscos de l’excursió i si no dieu res en contra, entendrem que accepteu els riscos i normes.

IMPORTANT:

 • Es obligat que estigueu federats i heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
 • Caminades limitades a 12 persones (incloent al guia) i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,
 • en l’assumpte feu constar: caminada Prat del 14/03/2021.
 • en el missatge feu constar: caminada Prat del 14/03/2021 i el vostre nom i cognoms sencers.
 • Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 12/03/2021, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 12 persones (o poc més), NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 12). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptat els riscos de la caminada. A la primera caminada (a excepció dels que rebeu un email amb altres instruccions) que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat. Ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19
 • Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
 • Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
 • Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
 • El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 14/03/2021

 • Sortida davant l’estació de tren del Prat del Llobregat.
 • HORA: 7:52 del matí. aprox. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del tren)
 • Caminada NO circular (inici al Prat – final a Castelldefels).
 • Distància: 22.0 Km o 25 Km (el recorregut mostrat en el mapa adjunt és aproximat)
 • Desnivell acumulat +: 30 m.(i 30 m. negatiu = 60 m. total ). Alçada màx.: 20 m.
 • Duració aproximada recorregut: 5:30 h. o 6:30 (sense aturades)
 • Característiques del medi natural: Caminada rural, per la platja i urbana.
 • Grau de dificultat: mitjà (degut a la distància i als trams per la sorra). valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.

Riscos de la activitat: A més dels ja anunciats i acceptats de la COVID19 / heu de complir amb les normes escrites i comunicades. Els riscos propis i inherents d’una caminada en el medi natural/muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha riscos no controlats degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...). Farem trams per la sorra de la platja amb la dificultat que això representa. Podria ser que no poguéssim passar la riera de Sant Climent per excés d’aigua, en aquest cas la caminada s’allargarà fins a 25 Km i haurem de fer un tram pel voral de la carretera. El ritme haurà de ser alt per no arribar massa tard a Castelldefels. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

El desplaçament fins al punt de sortida NO forma part de l’activitat. Per als de Castelldefels dir-vos que nosaltres anirem amb el tren que passa per Castelldefels a les 7:40  direcció BCN i que arriba a el Prat a les 7:52. Òbviament la caminada no començarà fins que no arribin els guies i no ens podem fer responsables dels retards del tren.

Descripció: Des de l’estació del Prat sortirem en direcció a la platja i l’aeroport, desprès farem un tram per la sorra fins la riera de S. Climent que pujarem fins arribar al punt de observació de la llacuna dels pollancres, esmorzarem i desprès, si es pot creuar la riera seguirem per la platja fins Castelldefels, però si no es pot passar la riera, haurem d’anar pels camps de Gavà, la caminada es farà més llarga i haurem de fer un tram pel voral de la carretera.

Nota: Aquesta caminada potser que passi per platges catalogades com a naturistes a on es fàcil trobar a gent fent nudisme. Tingueu present aquest detall sobretot persones sensibles o contràries a aquesta pràctica.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix. llegiu: http://rocanegracastelldefels.blogspot.com.es/p/normes-recomanacions.html, Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar. (última actualització/revisió del text: març/2021).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada