... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!. (Francesc - Castelldefels) Les caminades anunciades en aquest blog són les que organitza i convoca el C. Exta Roca Negra i és aquesta entitat la responsable d’elles, per tant, us heu de dirigir al C.E. Roca Negra per a fer els tràmits de participació.

dilluns, 14 de novembre de 2022

Diumenge 20/11/2022 Caminada CERN: S. Pere Ribes – Miralpeix – Sitges

 Caminada CERN: S. Pere Ribes – Miralpeix – Sitges

COVID-19 - MOLT IMPORTANT, els participants declareu que: Seguireu els protocols COVID-19 específics de l’activitat en el moment de la seva realització.

INSCRIPCIÓ (caminades limitades a 25 persones, incloent-hi al guia)

 • És obligat que estigueu federats i heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
 • Heu de fer la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a l’adreça cern.inscripcio@gmail.com.
 • En l’assumpte de l’email escriviu: Ribes 20/11/2022.
 • En el missatge de l’email escriviu: Ribes del 20/11/2022 i el vostre nom i cognoms sencers.
 • Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 18/11/2022, la llista es tancarà en aquest moment o en arribar a 25 persones.
 • No podeu acudir al punt de sortida si no us hem respost confirmant la vostra inscripció.
 • El fet d’inscriure’s implica haver llegit les “normes i recomanacions”, la documentació de la caminada i acceptat els seus riscos.
 • Abans de la primera caminada que vingueu aquest any ens heu de remetre per email els fulls Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD i Consentiment informat adaptat a COVID-19, degudament complimentats i signats.

CAMINADA

 • Diumenge 20/11/2022.
 • Sortida des de la plaça Catalunya de S. Pere Ribes.
 • HORA d’inici: 8:05 del matí. Caminada lineal (final a Sitges). L’hora de sortida la marca l’hora d’arribada del guia/BUS.
 • Distància: 17,0 km (el recorregut mostrat en el mapa adjunt és aproximat)
 • Desnivell acumulat +: 325 m (i 350 m negatiu = 675 m total). Altitud màx.: 145 m.
 • Duració aproximada del recorregut:  4:30 (sense aturades).
 • Característiques del medi natural: Caminada rural/muntanya.
 • Grau de dificultat: mig. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
 • Durant l’activitat només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant la caminada ningú pot anar per davant d’ell.

RISCOS de l’activitat:

 • A més dels de la COVID-19 en el moment de la caminada, els riscos propis i inherents d’una caminada de muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha riscos no controlats per imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres...). En aquesta ocasió tenim els riscos afegits de compartir trams amb carreretes sense voral i, a més, hem de creuar la C-246a sense pas específic. També, com a tot el Garraf, els senders són amb forts pendents i molt pedregosos. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.
 • Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.

Descripció: el recorregut és aproximat. Des de la plaça Catalunya de S. Pere de Ribes, anirem cap a les Parellades, ermita de S. Pau, pujarem un turonet per tenir una bona vista de S. Pere de Ribes. Seguidament, anirem cap a l’església vella i el castell, li farem un tom per continuar cap a Can Coll, Sant Jaume i can Girona, on començarem la pujada al castell de Miralpeix on esmorzarem (si no ho hem fet abans). Visitarem un far aeri i l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia. Després baixarem en direcció al litoral per on tornarem fins a Sitges, passeig marítim i estació de tren.

DESPLAÇAMENT recomanat al punt de sortida (el desplaçament NO forma part de l’activitat): Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:29 que arriba a Sitges a les 7:41. Poc més tard surt, de la mateixa plaça de l’estació, el BUS 72 que arribarà a S. Pere de Ribes, aproximadament a les 8:05.  Tingueu present que l’hora de sortida la marca l’hora d’arribada del BUS a Sant Pere de Ribes. Si el guia no pogués arribar al punt de sortida per dificultats en el trajecte, bé sigui per mitjans propis o públics, intentaríem avisar als participants, però en cap cas no ens podem fer responsables de l’anul·lació de l’activitat ni dels perjudicis que us reporti.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que l’activitat genera i l’assumeix. (actualització/revisió del text: novembre/2022). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada