... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 19 de febrer del 2023

Caminada: S. Pere Ribes – Montgròs – Vilanova (Comparses/Carnaval)... feta!


Avui hem fet la caminada S. Pere Ribes – Montgròs – Vilanova. Hem tingut un temps excel·lent per caminar per la muntanya. Hem pujat al Montgròs i hem baixat direcció Vilanova entremig de grans finques i extensions de vinyes.

Aquest diumenge hem tingut una baixa participació, 8 persones, perquè hi ha hagut baixes de darrera hora. Hem de dir-vos que no importa la quantitat, però si valorem la qualitat, tot i això, la feina de preparar les sortides i el seu guiatge, encara que sigui a cost zero, necessita un mínim de concurrència perquè sigui mínimament compensat l'esforç personal. Si a això afegim les lesions, que sovintegen, potser farem un pensament de renúncia que ja fa temps vam predir. No és la intenció, no voldríem, però potser serà una realitat!

En arribar a Vilanova hem participat com a públic d'excepció de les comparses, així ho havíem programat i una vegada més ens hem sorprès i gaudit d'unes singularitats de les comparses grupals d'aquesta Vila..., brutal, fantàstic, excepcional!!, un gran esdeveniment. Felicitats, Vilanovins!!!, feu grans coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada