... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Diumenge 10/10/2010 Caminada de Sitges a Castelldefels (per la Trinitat)

Caminada de Sitges a Castelldefels (per la Trinitat)
Diumenge 10/10/2010
Sortida: Estació de tren de SITGES: 7:25 del matí.
(des de la porta cantó muntanya – avinguda de les flors)

- Nosaltres anirem amb el tren que surt de Castelldefels a les 7.07 del matí (arribada a Sitges 7.20), per lo tant qui vulgui venir amb nosaltres, ens trobarem directament a l’andana (abans de les 7.07).
- Qui vingui de Barcelona ha d’agafar el tren que surt de Sants a les 6.45 (i de Gavà a les 7.03)
- Aquest tren para al Garraf a les 7.14, per lo tant, si algú vol anar amb cotxe fins aquest poble pot agafar aquest tren i a la tornada podrà recuperar el seu cotxe fent només 16 Km en lloc del recorregut sencer.
- Aquesta caminada no és circular, però al arribar a Castelldefels es pot agafar el tren de tornada fins a Sitges o Barcelona.

Recorregut: Distancia: 25.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 650 mts.


Podeu fer recorreguts més curts ja que:
- Al Port Ginesta podeu agafar el BUS, fareu: 19.25Km (pujada: 650 mts.)
- Al Garraf podeu agafar el tren, fareu: 16 Km (pujada: 550 mts.)

Sitges: GR5 per desviar-nos cap a la ermita de la Trinitat (curta parada), baixarem a Vallcarca per tornar a pujar (GR92) fins can Lluçà (curta parada), baixarem al poble del Garraf (1ª possibilitat de deixar-ho: 16 Km). Marxarem per un corriol paral·lel a la carretera fins el port Ginesta (2ª possibilitat de deixar-ho: 19.25 Km), desprès, passeig marítim fins a la avinguda de la pineda i Castelldefels poble (estació).

Atenció: Anem pujant el nivell i augmentant la duresa, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Aquesta caminada es llarga i amb bastant desnivell per lo que requereix un mínim de preparació i forma en caminades de muntanya, tot i això, teniu dues possibilitats de fer dos recorreguts més curts. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat (llegiu la pàgina "normes-recomanacions").

Degut a la duració d’aquesta caminada es demana que qui vingui sigui capaç de dur un ritme continuat. No podem anar parant perquè els que fem el recorregut sencer arribaríem molt tard. Les dues aturades que farem per menjar seran molt breus.

El pronòstic del temps és insegur diu pluges per dissabte, però no tanta probabilitat per diumenge. La sortida es manté mentre no plogui molt, en tot cas estigueu atents al blog per si decidíssim suspendre-la.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

2 comentaris:

  1. adoro la montaña en todas las epocas del año,este grupo nos da la posibilidad de vivirla.gracias

    ResponElimina
  2. Us esperem diumenge ... Encara que plogui !

    ResponElimina