... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimarts, 26 d’octubre del 2010

Diumenge 31/10/2010 Caminada: Pujada a la Morella (595 m)

Caminada fins el Puig de la Morella (595 m): Diumenge 31/10/2010

Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels:
8:15 del matí. (final en aquest mateix indret)
(tingueu present que es canviarà la hora la nit de dissabte a diumenge. La hora a la que quedem és la oficial del diumenge, desprès del canvi).
(Per els que vinguin de la zona del castell o Vistalegre, podem quedar a les escales del inici del camí del can Ganxo entre 8.20 i 8.25)

Recorregut - Distància: 16.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 730 m.

Des de l’Ajuntament pujarem a la morella per can Ganxo, turó del fatjó, etc.. Pararem una estoneta a la morella per gaudir de la vista i menjar una mica, desprès anirem en direcció de les agulles per baixar per un caminet que ens portarà a la pista dels penitents, gossera, can ganxo i ajuntament.
Atenció: Continuem amb caminades de un nivell i duresa alta, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada (i baixada) a la morella requereix un mínim de preparació i forma en caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.

A més del fred que pugui fer, aquesta ruta recomana pantaló llarg ja que hi ha un bon tros de recorregut amb matolls que esgarrapen les cames.
Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.
El pronòstic del temps no es gaire bo, tampoc és clar que vagi a ploure, per lo tant si no diluvia...sortirem !!!..ja tenim experiència de pujar pel camí de la Morella plovent, els qui van venir al cavall Bernat ho recordaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada