... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 4 de juliol del 2011

Diumenge 10/07/2011 Caminada fins al dipòsit de Gavà

Caminada fins al dipòsit de Gavà fent corriols: Diumenge 10/07/2011 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut: Distància: 12,0 Km
Desnivell acumulat de pujada: 300 m.

Si teniu un mapa del Garraf, porteu-lo, farem un petit taller d’orientació... totalment aficionat, però amb molta vocació.

Sortirem des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels parc de la muntanyeta, picnic de Can Roca i escales per pujar fins al coll de Sta. Maria (si mireu la imatge del recorregut, aquest punt és una mica diferent, perquè inicialment havia pensat en anar per el corriolet de diumenge passat, però van haver masses queixes dels que duien pantalons curts, per tant, el evitarem) i carretera del abocador. Seguirem fins la gossera, masies, corriol fins al dipòsit de aigües, seguirem per la pista cap a Bruguers, però abans d’arribar trencarem per un corriolet amagat que ens durà fins més amunt de la hípica, can Llong, riera canyars i Castelldefels de nou.

Atenció: Aquesta és una caminada bastant assequible, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada